Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Χάνσον Β. Ντ.
Ο Β. Ντ. Χάνσον είναι επίσης συγγραφεύς του πολύκροτου βιβλίου Ποιος σκότωσε τον Όμηρο; και εδώ και πολλά χρόνια είναι σύμβουλος των Αμερικανών Προέδρων σε θέματα στρατιωτικής τακτικής, αφού θεωρείται ειδήμων στην στρατηγική τακτική του Μεγάλου Αλεξάνδρου.
>> διαβάστε περισσότερα
Χέιγουορντ Τζέιμς
Ο Τζέιμς Χέιγουορντ είναι ιστορικός με ειδίκευση στη στρατιωτική ιστορία και στην ιστορία της τέχνης του 19ου αιώνα.
>> διαβάστε περισσότερα
Χίντλεϊ Τζέφρι
Ο Τζέφρι Χίντλεϊ σπούδασε στην Οξφόρδη και είναι λέκτορας και συγγραφέας. Έχει συμμετάσχει τρεις φορές στη Διεθνή Διάσκεψη για τις Μεσαιωνικές Σπουδές και δίνει τακτικές διαλέξεις σε Ευρώπη και Αμερική με θέματα από την μεσαιωνική κοινωνική ιστορία, τον ευρωπαϊκό πολιτισμό και την ιστορία της μουσικής. Είναι συνιδρυτής της Εταιρείας για την Ιστορία της Μσαιωνικής Τεχνολογίας και Επιστήμης. Μεταξύ των πολλών συγγραμμάτων του συγκαταλέγονται και τα: -Η Σχηματοποίηση της Ευρώπης -Σαλαντίν: μια Βιογραφία -Η Βίβλος της Μάγκνα Κάρτα. Μένει στο Πίτερμπρο της Αγγλίας.
>> διαβάστε περισσότερα
Χήδερ Πίτερ
>> διαβάστε περισσότερα
Χάκερ Π.Μ.Σ.
Ο Π.Μ.Σ. Χάκερ είναι καθηγητής της Οξφόρδης, συγγραφέας πολλών φιλοσοφικών βιβλίων τα περισσότερα εκ των οποίων αναλύουν τον συγκεκριμένο φιλόσοφο.
>> διαβάστε περισσότερα
Χέιμαν Ρόναλντ
O Ronald Hayman, είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, κυρίως βιογραφιών, όπως του Κάφκα, του Νίτσε, του Τόμας Μαν. Έχει γράψει επίσης και θεατρικά έργα για τον μεγάλο βρετανό ηθοποιό του βασιλικού θεάτρου, τον Ντέρεκ Τζάκομπι.
>> διαβάστε περισσότερα
Χέρμαν `Aρνολντ
Ο `Αρνολντ Χέρμαν έχει αφιερώσει τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια της ζωής του στην ανεξάρτητη έρευνα, τόσο στην Ευρώπη όσο και στις Ηνωμένες Πολιτείες, πάνω στην προέλευση της φιλοσοφίας και της μεθοδολογίας της σκέψης.
>> διαβάστε περισσότερα
Χάνκοκ Γκράχαμ
Ο Γκράχαμ Χάνκοκ γεννήθηκε στις 2 Αυγούστου του 1950, είναι Βρετανός στην καταγωγή, ερευνητής συγγραφέας και δημοσιογράφος, με πολλές εξαιρετικές έρευνες στο ενεργητικό του, ενώ συχνά συνεργάζεται και με τον Ρόμπερτ Μπόβαλ. `Αλλα έργα του: `Αρχοντες της Φτώχειας, Τα Αποτυπώματα των θεών, Το Μήνυμα της Σφίγγας, Κάτω Κόσμος (μαζί με τον Ρ. Μπόβαλ), Το Μυστήριο του ?ρη, Ο Καθρέφτης του Παραδείσου, ενώ έχει εργαστεί και για λογαριασμό του παράγοντας ντοκυμαντέρ που παρουσιάζουν και πραγματεύονται χαμένους πολιτισμούς και αρχαιολογικά θέματα.
>> διαβάστε περισσότερα
Χάνκοκ Γκράχαμ & Μπόβαλ Ρόμπερτ
Ο Ρόμπερτ Μπόβαλ είναι μηχανικός με μεγάλο ενδιαφέρον για την αστρονομία των Πυραμίδων. Έχει ζήσει στην Αίγυπτο και σε άλλα μέρη της Μέσης Ανατολής, το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Μαζί με τον Γκράχαμ Χάνκοκ έχει γράψει το Μυστήριο του Ωρίωνα. Ο Γκράχαμ Χάνκοκ υπήρξε ανταποκριτής του περιοδικού The Economist. Είναι συγγραφεύς αρκετών έργων, όπως Τα Αποτυπώματα των Θεών, Το Σημάδι και η Σφραγίδα, Οι Κύριοι της Φτώχιας, ενώ μες τον Ρόμπερτ Μπόβαλ έγραψε το Μυστήριο του Ωρίωνα.
>> διαβάστε περισσότερα
Χέρσελ Σανκς & Μπεν Γουίδερινγκτον
Ο Χέρσελ Σανκς είναι ιδρυτής και εκδότης του BiblicalarchaeologyReview και ArchaeologyOdyssey, και επίσης συγγραφεύς πολλών σημαντικών βιβλίων με θέμα τα Χειρόγραφα της Νεκρής Θάλασσας, την Ιερουσαλήμ καθώς και βιβλίων αρχαιολογίας. Ο Μπεν Γουιδέρινγκτον ο Τρίτος είναι εξέχων ειδικός όσον αφορά τον ιστορικό Ιησού και συγγραφεύς του TheJesusQuest καθώς και πολλών άλλων βιβλίων σχετικά με το πρόσωπο του Ιησού, την Καινή Διαθήκη και τον Πρώιμο Χριστιανισμό. Είναι καθηγητής της Καινής Διαθήκης στο AsburyTheologicalSeminary, στο Λέξινγκτον του Κεντάκι.
>> διαβάστε περισσότερα
| 1 | 2 | 3 Επόμενη Τελευταία σελίδα
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES