Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Φάρκουαρ Μάικλ
Ο Μάικλ Φάρκουαρ είναι συγγραφέας και συντάκτης στην εφημερίδα Washington Post, ειδικός σε θέματα ιστορίας. Έχει γράψειτα βιβλία Αμερικανικά Σκάνδαλα, Βασιλικά Σκάνδαλα και Ο Αιώνας: Η Ιστορία στις πρώτες σελίδες των Εφημερίδων. Τα άρθρα του δημοσιεύονται σε πολλές μεγάλες εφημερίδες και σε περιοδικά των ΗΠΑ.
>> διαβάστε περισσότερα
Φοξ Λέιν Ρόμπιν
Ο Ρόμπιν Λέιν Φοξ είναι καθηγητής Αρχαίας Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, και συγγραφεύς πολλών ιστορικών μελετών.
>> διαβάστε περισσότερα
Φλέτσερ Ρίτσαρντ
Ο Ρίτσαρντ Φλέτσερ είναι καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Γιορκ (Αγγλία). Είναι συγγραφέας των βιβλίων: Ο Καταπέλτης του Αγίου Ιακώβου, Η Μαυριτανική Ισπανία, Αναζητώντας τον Ελ Σιντ, για το οποίο κέρδισε το Βραβείο Ιστορίας Γούλφσον και το Βραβείο Ιστορίας Λος ?ντζελες. Είναι επίσης συγγραφέας του μνημειώδους βιβλίου Η Μεταστροφή της Ευρώπης από τον Παγανισμό στον Χριστιανισμό 371-1386 μ.Χ., το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ.
>> διαβάστε περισσότερα
Φέργκιουσον Τζον
Ο αείμνηστος καθηγητής Τζον Φέργκιουσον δίδαξε στα Πανεπιστήμια του Νιουκάσλ, του Λονδίνου και του Μπέρμιγχαμ, καθώς και στο Πανεπιστήμιο της Μινεσότα επί σειρά ετών. Υπήρξε Ιδρυτής του Ανοιχτού Πανεπιστημίου και έχει συγγράψει πάνω από 50 έργα.
>> διαβάστε περισσότερα
Φούκαρτ Πολ
Γάλλος Ελληνιστής ( 1836-1926). Υπήρξε υφηγητής και, στη συνέχεια, καθηγητής της ελληνικής επιγραφής στο Κολέγιο της Γαλλίας, διετέλεσε διευθυντής της Γαλλικής Σχολής των Αθηνών (1878-1890) και συνεργάστηκε στην περάτωση του έργου του Λε Μπα για τις επιγραφές της Μ. Ασίας και της Ελλάδας, και ιδιαιτέρως των Δελφών. Εξέδωσε πολλές μελέτες, εκ των οποίων η σημαντικότερη είναι Τα Ελευσίνια Μυστήρια. Ο Φουκάρ εξελέγη μέλος της Γαλλικής Ακαδημίας το 1878.
>> διαβάστε περισσότερα
Φόουντεν Γκαρθ
>> διαβάστε περισσότερα
Φάνινγκ Ρόμπερτ
>> διαβάστε περισσότερα
Φαρ Κλάιντ
>> διαβάστε περισσότερα
Φράνκ Σούζαν
>> διαβάστε περισσότερα
Φιάμου Ανθίππη
>> διαβάστε περισσότερα
| 1 | 2 Επόμενη Τελευταία σελίδα
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES