Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Τσέρτον Τομπάιας
>> διαβάστε περισσότερα
Τάνερ Μάικλ
Ο Michael Tanner σπούδασε στο Raf και στο Cambridge, όπου ήταν λέκτορας φιλοσοφίας μέχρι το 1997. Σήμερα είναι καθηγητής στο Corpus Christi College του Cambridge και έχει γράψει το βιβλία, Νίτσε και Βάγκνερ.
>> διαβάστε περισσότερα
Τζόνσον Κρίστοφερ
>> διαβάστε περισσότερα
Τσέρτον Τομπάιας
Ο Τομπάιας Τσέρτον σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Είναι κινηματογραφιστής και ιδρυτής του περιοδικού Freemasonry Today. Είναι ο βραβευμένος δημιουργός μιας σειράς ντοκιμαντέρ με θέμα τον Γνωστικισμό, αλλά έχει δημιουργήσει και αρκετές ακόμη ταινίες με θέμα το χριστιανικό δόγμα, τον μυστικισμό και το μαγικό φολκλόρ. Ζει στην Αγγλία.
>> διαβάστε περισσότερα
Τσάνγουικ Χένρι
Ο Χένρι Τσάντγουικ υπήρξε καθηγητής Θεολογίας στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.
>> διαβάστε περισσότερα
Τζόρτζια Λ. Ίρμπι Μάσσι & Πολ Τ. Κέιζερ
Η Τζόρτζια Λ. Ίρμπι Μάσσι σπούδασε μαθηματικά και κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Τζόρτζια, και πήρε το διδακτορικό της στις κλασικές σπουδές από το Πανεπιστήμιο του Κολοράντο. Έχει δημοσιεύσει εργασίες με θέμα την αρχαία θρησκεία, την ρωμαϊκή επιγραφολογία και την αρχαία επιστήμη. Σήμερα διδάσκει κλασική φιλολογία στο Πανεπιστήμιο της Λουιζιάνας. Ο Πολ Τ. Κέιζερ σπούδασε Φυσική αλλά και κλασική φιλολογία στις αντίστοιχες πανεπιστημιακές σχολές του Σεντ ?ντριου, Ντιούκ και Μπόουλντερ. Έκανε περαιτέρω σπουδές στο Κέντρο Ελληνικών Σπουδών και αρχαία ελληνικά. Έχει εκδώσει εργασίες πάνω στην βαρυτική φυσική και στην αρχαία επιστήμη. Αυτόν τον καιρό κατασκευάζει Java για το Ερευνητικό Κέντρο Γουάτσον της IBM.
>> διαβάστε περισσότερα
Τζιέλσκα Μαρία
>> διαβάστε περισσότερα
Τάουμπ Λίμπα
Η Λίμπα Τάουμπ είναι Διευθύντρια του Μουσείου Γουίπλ για την Ιστορία της Επιστήμης στο Τμήμα Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης του Πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ και Καθηγήτρια του Κολεγίου Νιούνχαμ. Έχει γράψει επίσης το Σύμπαν του Πτολεμαίου: Οι Φυσικές και Ηθικές Βάσεις της Αστρονομίας του Πτολεμαίου
>> διαβάστε περισσότερα
Τέμπλ Ρόμπερτ
Ο Ρόμπερτ Τέμπλ είναι συγγραφέας δέκα βιβλίων, που έχουν μεταφραστεί σε 43 γλώσσες. Το Η Μεγαλοφυΐα της Κίνας, (αρχικός τίτλος: ?Κίνα: Χώρα των Ανακαλύψεων και των Εφευρέσεων) στην Κινεζική του έκδοση, μεταφράστηκε από μια ομάδα 34 ειδικών, υπό την αιγίδα της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών και προτείνεται στα σχολικά βιβλία της χώρας.
>> διαβάστε περισσότερα
Τίμοθυ Φρίκι & Γκάντι Πίτερ
>> διαβάστε περισσότερα
| 1 | 2 Επόμενη Τελευταία σελίδα
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES