Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Στήβενσον Πολ
Ο Πολ Στήβενσον εργάστηκε στο νεοϊδρυθέν, το 2001, τμήμα Βυζαντινής Ιστορίας JohnW. & JeanneM. Rowe του Πανεπιστημίου του Γουισκόνσιν-Μάντισον και εν συνεχεία προήχθη στη θέση του ResearchAssociateship στην Ερευνητική και Συλλεκτική Βιβλιοθήκη του Νταμπάρτον Όουκς (Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ), στην Ουάσινγκτον. Το πρώτο του βιβλίο, Byzantium?s Balkan Frontier: A Political Study of the Northern Balkans, 900-1204, εξεδόθη και έτυχε άριστων κριτικών, από το Cambridge University Press και εν συνεχεία εξεδόθη και σε ελληνική μετάφραση.
>> διαβάστε περισσότερα
Στριντ Στηβ & Αντρέασον Κλάες
>> διαβάστε περισσότερα
Σμίθ Α.Τζ.
Ο J.Α. Smith σπούδασε στην Οξφόρδη, και διδάσκει κλασική ιστορία στη Σχολή Harrow από το 1966. Αυτή η σπουδαία νέα σειρά ξεκινά να εξερευνήσει την κουλτούρα και τα επιτεύγματα των πολιτισμών της Ελλάδας και της Ρώμης. Το κάθε βιβλίο είναι συνοπτικό, αλλά ωστόσο διαφωτιστικό, και συμπληρώνεται από εικόνες και προτάσεις για περαιτέρω μελέτη
>> διαβάστε περισσότερα
Σαρτρ Μωρίς
Ο Μωρίς Σαρτρ είναι καθηγητής της Αρχαίας Ελληνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Φρανσουά-Ραμπελέ της Τουρ και μέλος του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος της Γαλλίας, έχει δημοσιεύσει πολλά συγγράμματα για την ιστορία της Ανατολικής Μεσογείου στα ελληνιστικά χρόνια και στην εποχή της Αυτοκρατορίας. Πολλές και εξειδικευμένες επίσης μελέτες του επικεντρώνονται γύρω από τις αρχαίες ελληνικές και λατινικές επιγραφές της Συρίας και της Ιορδανίας.
>> διαβάστε περισσότερα
Σπένσερ Τζον & Αν
Ο Τζον και η Αν Σπένσερ είναι ερευνητές αρχαίων μυστηρίων εδώ και είκοσι χρόνια. Είναι μέλη της εταιρείας Ψυχικών Ερευνών ( Society for Psychical Research), του Συνδέσμου Επιστημονικών Μελετών Ανωμάλων Φαινομένων (Αssociation for the scientific Study of Anomalous Phenimena) και του Gost Club. Ο Τζον Σπένσερ είναι επίσης Διευθυντής Έρευνας (και πρώην Πρόεδρος) του Βρετανικού Συνδέσμου Ερευνών ΑΤΙΑ (British UFO Research Association ). Είναι συγγραφέας 15 βιβλίων, μεταξύ των οποίων και το δίτομο μπεστσέλλερ The Encyclopedia of Ghosts and Spirits.
>> διαβάστε περισσότερα
Σόρα Στήβεν
Ο Στίβεν Σόρα από το 1982 ερευνά ιστορικά αινίγματα και είναι συγγραφεύς των βιβλίων Ο Χαμένος Θησαυρός των Ναϊτών Ιπποτών- Το μυστήριο του Όουκ ?ιλαντ και η Χαμένη Αποικία των Ναϊτών.
>> διαβάστε περισσότερα
Στέρλιγκ Γουίλιαμ
Ο Γουίλιαμ Στέρλιγκ, Σκωτσέ- ζος συγγραφέας, ιστορικός τέ- χνης και πολιτικός , 9ος βαρω- νέτος του Πόλλοκ, γεννήθηκε το 1818 και πέθανε το 1878. Ο Κανών είναι ένα μυστικιστικό βιβλίο που δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο, το 1897, μερικά χρόνια μετά τον θάνατο του συγγραφέα, όταν ανακάλυψαν το χειρόγραφό του σε κάποια μυστική κρύπτη της βιβλιοθήκης του.
>> διαβάστε περισσότερα
Σανκς Χέρσελ
>> διαβάστε περισσότερα
Σίμτσα Τζεϊκομποβίτσι & Τσαρλς Πελεγκρίνο
>> διαβάστε περισσότερα
Σέιλορ Στήβεν
>> διαβάστε περισσότερα
| 1 | 2 | 3 Επόμενη Τελευταία σελίδα
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES