Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Οικονόμου Κ. Βασίλης
Ο Βασίλης Οικονόμου, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Μετά τις σπουδές του ασχολήθηκε επί σειρά ετών με τη μελέτη της φιλοσοφίας. Αυτό είναι το πρώτο του βιβλίο.
>> διαβάστε περισσότερα
Ουμπάλντο Νικολά
Ο Ουμπάλντο Νικόλα ζει και εργάζεται στην Παβία, στον βορρά της Ιταλίας. Είναι καθηγητής ιστορίας της φιλοσοφίας στη μέση εκπαίδευση και αρθρογράφος επί θεμάτων που ξεκινούν από την διατροφή έως και την βιοηθική. Είναι διευθυντής του περιοδικού Διογένης Το Φιλοσοφείν Σήμερα. Έχει γράψει τα έργα Εικονογραφημένη Ανθολογία της Φιλοσοφίας Εικονογραφημένος `Ατλας της Φιλοσοφίας που και τα δύο εκδίδονται από τις Εκδόσεις Ενάλιος.
>> διαβάστε περισσότερα
Ο’ Τούλ Τζέιμς
Ο Τζέιμς Ο’ Τούλ είναι ερευνητής καθηγητής στο Κέντρο Αποτελεσματικών Οργανισμών στο Πανεπιστήμιο Σάουθερν Καλιφόρνια και επισκέπτης καθηγητής στο τμήμα Μόρτιμερ Τζ. ʼντλερ του Ινστιτούτου ʼσπεν. Είναι συγγραφέας 14 βιβλίων και ζει στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνιας.
>> διαβάστε περισσότερα
Ονγκάρο Φραντσέσκο
Ο Φραντσέσκο Ονγκάρο γεννήθηκε στην Μπρέσσια της Ιταλίας και είναι καθηγητής Φυσικής.
>> διαβάστε περισσότερα
Ουάξ Ρούμπι
Ουάξ Ρούμπι
>> διαβάστε περισσότερα
| 1
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES