Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Ντόχερτι Πολ
Ο ΠΟΛ ΝΤΟΧΕΡΤΙ, δεξιοτέχνης της ζωντανής και συναρπαστικής αφήγησης και άριστος ιστορικός αναλυτής, προτείνει έναν νέο συγκλονιστικό τρόπο θεώρησης του μυστηριώδους θανάτου ενός από τους μεγαλύτερους ήρωες που γνώρισε ποτέ αυτός ο κόσμος. Είναι παγκοσμίου φήμης συγγραφέας πολλών ιστορικών βιβλίων και ιστορικών μυθιστορημάτων. Σπούδασε ιστορία στα πανεπιστήμια του Λίβερπουλ και της Οξφόρδης και είναι κάτοχος διδακτορικού από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Σήμερα είναι διευθυντής σ? ένα σχολείο του Λονδίνου και ζει με την οικογένειά του κοντά στο Έπινγκ Φόρεστ.
>> διαβάστε περισσότερα
Ντούρσμιντ Έρικ
Ο Έρικ Ντούρσμιντ γεννήθηκε στη Βιέννη το 1930. Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο μετανάστευσε στον Καναδά. Υπήρξε πολεμικός αναταποκριτής στην τηλεόραση του BBC και στο δίκτυο CBS. Κάλυψε σημαντικά γεγονότα σε όλον τον κόσμο: Βιετνάμ, Ιράν, Ιράκ, Μπέλφαστ, Βηρυτό, Χιλή, Κούβα, Αφγανιστάν, κερδίζοντας πολλά βραβεία.
>> διαβάστε περισσότερα
Ντούριεζ Κόλιν
>> διαβάστε περισσότερα
Ντράμχελερ Τάιλερ & Ιλέιν Μόναχαν
Ο Τάιλερ Ντράμχελερ έφυγε από τη CIA στις αρχές του 2005, έχοντας συμπληρώσει εικοσιπέντε πέντε χρόνια καριέρας, κατά τα οποία υπηρέτησε ως επικεφαλής του μεγαλύτερου γραφείου της υπηρεσίας και εργάστηκε ως ανώτερος αξιωματούχος επιχειρήσεων σε άλλα μέρη του κόσμου. Είναι πλέον πρόεδρος και ιδρυτής της Εταιρείας Τάιλερ Ντράμχελερ. Η Ιλέιν Μόναχαν εργάστηκε ως ξένη ανταποκρίτρια για το Ρόιτερς στην πρώην Σοβιετική Ένωση, στα Βαλκάνια, στη Βόρεια Ιρλανδία και στην Ουάσιγκτον από το 1993 μέχρι το 2002 και για τους Times του Λονδίνου μέχρι το 2005. Τώρα εργάζεται εξ ολοκλήρου στην Ουάσιγκτον, όπου γράφει μια εβδομαδιαία στήλη, την «Abroad in America», για τους Times.
>> διαβάστε περισσότερα
Ντυό Ζοέλ Ζαν
Ο συγγραφέας, Ζαν Ζοέλ Ντυό είναι αρχαιολάτρης, μελετητής και βαθύς γνώστης του έργου του Επίκτητου, το οποίο και έχει μεταφράσει στα γαλλικά.
>> διαβάστε περισσότερα
Νετς Ρέβιελ
Ο Ρέβιελ Νετς γεννήθηκε το 1968 στο Τελ Αβίβ. Είναι καθηγητής Κλασικών Σπουδών, Ιστορίας και Φιλοσοφίας της Επιστήμης με ειδίκευση στα προ-μοντέρνα μαθηματικά, στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ. Είναι επίσης ποιητής. ?λλα έργα του που εκδόθηκαν επίσης από το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ, είναι: The Shaping of Deduction in Greek Mathematics: a study in Cognitive History (1999), Ludic Proof: Greek Mathematics and the Alexandrian Aesthetic (2009).. Επίσης εξέδωσε το The Archimedes Codex μαζί με τον Γουίλιαμ Νοέλ (2007). Είναι παντρεμένος με την συγγραφέα Μάγια Αράντ.
>> διαβάστε περισσότερα
Νταν Κρίστοφερ
Ο Κρίστοφερ Νταν είναι διακεκριμένος μηχανικός και ερευνητής με πείρα άνω των σαράντα πέντε ετών στον τομέα του. Τα τελευταία είκοσι οκτώ χρόνια έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα σχετικά με τις αρχαίες τεχνολογίες και κυρίως με την αιγυπτιακή τεχνολογία, μεταξύ αυτών και το πολυσυζητημένο «Προηγμένη Μηχανική στην Αρχαία Αίγυπτο», στο αρχαιολογικό περιοδικό Analog. Ζει με τη γυναίκα του και τα παιδιά του στο Ντάνβιλ του Ιλινόις.
>> διαβάστε περισσότερα
Ντόρες Ζαν
Ο Ζαν Ντορές, Γάλλος ιστορι- κός, ειδικός στην Αιγυπτιακή και Ελληνική Παπυρολογία, υπήρξε διευθυντής του Εθνικού Κέντρου Επιστημονικής Ερεύ- νης της Γαλλίας και επί πέντε συνεχή έτη εργάστηκε σε ανα- σκαφές στο Ναγκ Χαμαντί για λογαριασμό της γαλλικής κυ- βέρνησης. Ίδρυσε επίσης την πρώτη αρχαιολογική εταιρεία στην Αιθιοπία.
>> διαβάστε περισσότερα
Ντέβιντ Λις
>> διαβάστε περισσότερα
Ντόχερτι Πολ
>> διαβάστε περισσότερα
| 1 | 2 | 3 Επόμενη Τελευταία σελίδα
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES