Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Μάικλ Λι Λάνινγκ
Μάικλ Λι Λάνινγκ
Ο Συνταγματάρχης Μάικλ Λι Λάνινγκ αποστρατεύτηκε από τον Αμερικανικό Στρατό μετά από είκοσι χρόνια υπηρεσίας. Είναι βετεράνος του Πολέμου του Βιετνάμ, όπου υπηρέτησε ως διοικητής «πλατούν». Ο Λάνινγκ έχει γράψει δέκα τέσσερα βιβλία στρατιωτικής ιστορίας. Ζει στο Φοίνιξ της Αριζόνας.
>> διαβάστε περισσότερα
Μπιτσένο Χιού
Ο Χιου Μπιτσένο είναι ιστορικός και συγγραφέας των βιβλίων Gettysburg, Midway και Rebels and Redcoats, με θέμα την Αμερικανική επανάσταση. Πρώην αξιωματούχος της υπηρεσίας πληροφοριών και σύμβουλος επί θεμάτων τρομοκρατίας, μετά από πολλά χρόνια εργασίας στην Αμερική, τώρα ζει πλέον στο Κέμπριτζ.
>> διαβάστε περισσότερα
Μαλύ Ζαν
>> διαβάστε περισσότερα
Μπεσόν Σιλβέν
Ο Σιλβέν Μπεσόν γεννηθείς το 1970, είναι δημοσιογράφος στην εφημερίδα le Temps στη Γενεύη. Έχει επίσης εκδώσειτο L?Argent secret des paradis fiscaux (Seuil, 2002).
>> διαβάστε περισσότερα
Μπάρμπερ Μάλκολμ
Ο Μάλκολμ Μπάρμπερ είναι επίτιμος καθηγητής Μεσαιωνικής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο του Ρίντινγκ. Έχει επίσης γράψει τα έργα: Οι Δύο Πόλεις. Μεσαιωνική Ευρώπη 1050-1320 (1992,2004) Οι Καθαροί. Δυιστές Αιρετικοί στο Λαγκεντόκ (2000) καθώς και το Η Νέα Ιπποσύνη. Μία Ιστορία του Τάγματος του Ναού (1994).
>> διαβάστε περισσότερα
Μονκ Ρέι
>> διαβάστε περισσότερα
Μακλίς Κένεθ
Ο Kenneth McLeish σπούδασε στην Οξφόρδη και ήταν δάσκαλος πριν γίνει επαγγελματίας συγγραφέας και μεταφραστής. Εκτός από τη μετάφραση των πιο γνωστών Αρχαίων Ελληνικών θεατρικών έργων, καθώς και του έργου των Ίψεν, Στρίνμπεργκ και Μολιέρου, έγραψε μια σειρά βιβλία ανάμεσα στα οποία συγκαταλέγονται τα Bloomsburry Good Reading Guide και Myth. Πέθανε το 1997.
>> διαβάστε περισσότερα
Μελίσα Λέιν
Η Μελίσα Λέιν είναι υφηγήτρια στην έδρα της Ιστορίας στο Cambridge. Έχει γράψει μία μελέτη επί του Πολιτικού του Πλάτωνος και άλλα δοκίμια με θέμα την πολιτική σκέψη σύγχρονων στοχαστών.
>> διαβάστε περισσότερα
Μίλερ Μίτσελ
Ο Μίτσελ Μίλερ είναι καθηγητής φιλοσοφίας στο Κολέγιο Βασάρ και συγγραφέας επίσης του βιβλίου Ο Παρμενίδης του Πλάτωνος.
>> διαβάστε περισσότερα
Μέρλαν Π.
Ο Π. Μέρλαν υπήρξε καθηγητής της Γερμανικής Φιλοσοφίας και Λογοτεχνίας στο Κολέγιο Σκριπς και στο Σχολή Κλερμόντ, στην Καλιφόρνια.
>> διαβάστε περισσότερα
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 Επόμενη Τελευταία σελίδα
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES