Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Κρόφτον Ίαν
Κρόφτον Ίαν
O Ίαν Κρόφτον είναι συγγραφέας λεξικών και ιστορικών βιβλίων.Ζει στο Λονδίνο με την οικογένειά του και τα τρία σκυλιά τους.Έχει γράψει τα βιβλία: ? Η Βρετανία και η Ιρλανδία του Μπρούερ ? Λεξικό Μοντέρνων λέξεων και Φράσεων ? Οι Βασιλείς και οι Βασίλισσες της Αγγλίας
>> διαβάστε περισσότερα
Κατσέλης Δημήτρης
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1956. Αμέσως μετά τις σπουδές του ξεκίνησε να δημοσιογραφεί σε εφημερίδες και περιοδικά. Με τον καιρό άρχισε να επικεντρώνει το ενδιαφέρον του για την ελληνική και παγκόσμια ιστορία, τη φιλοσοφία, τη γεωγραφία, καθώς και την σπουδή ηθών και εθίμων διαφόρων λαών. Ταξιδεύοντας συχνά τόσο στο εξωτερικό, όσο και στο εσωτερικό με κίνητρο την συλλογή στοιχείων για την κάλυψη του ερευνητικών του κενών. Εδώ και 25 χρόνια συλλέγει στοιχεία και μαρτυρίες για τα θέματα που τον απασχολούν. Πριν λίγα χρόνια στην ποικιλία των ερευνών του προστέθηκαν ο αθλητισμός, ο κινηματογράφος και η τηλεόραση.
>> διαβάστε περισσότερα
Κέννεντι Χιού
>> διαβάστε περισσότερα
Κάρολ Τζέιμς
Ο Τζέιμς Κάρολ είναι ο συγγραφέας του bestseller των New York Times Το Ξίφος του Κωνσταντίνου. Κέρδισε το Εθνικό Βραβείο Βιβλίου το 1996 για το βιβλίο με τα απομνημονεύματά του με τίτλο Ένα Αμερικανικό Ρέκβιεμ.Τα δέκα μυθιστορήματά του συμπεριλαμβάνουν τα bestsellers Πρίγκιπας της Ειρήνης και Θανάσιμοι Φίλοι. Έχει μόνιμη στήλη στη Boston Globe. Έγραψε το Οίκος του Πολέμου ως Επίτιμος Καθηγητής στην Αμερικανική Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών.
>> διαβάστε περισσότερα
Κόστα Ντάνιελ
Ο Ντανιέλ Κόστα γεννήθηκε στη Ρουμανική επαρχία της Τρανσυλβανίας στη Σιμερία, μία μικρή πόλη γεμάτη ρωμαϊκή ιστορία. Έχοντας ζήσει τις τελευταίες ημέρες του κομμουνισμού, ο Δρ. Κόστα πάντα ενδιαφερόταν για τις τελευταίες ημέρες των αυτοκρατοριών. Ως πολιτικός πρόσφυγας στην Ιταλία, έζησε στη Ρώμη και αφιέρωσε πολύ χρόνο στην αναζήτηση των δυνάμεων που κινητοποίησαν τους Ρωμαίους, τους πρώτους Γερμανούς και τους πρώτους Χριστιανούς. Μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Ψυχιαικής του Καναδά, σήμερα εργάζεται ως ψυχίατρος στο Τορόντο.
>> διαβάστε περισσότερα
Κουίντον `Αντονι
>> διαβάστε περισσότερα
Κάρτλιτζ Πολ
O Πολ Κάρτλιτζ είναι Λέκτορας της Ελληνικής Ιστορίας στο Cambridge και Υφηγητής της στο Clare College. Έχει γράψει, έχει δημοσιεύσει κι έχει συμμετάσχει στην συγγραφή πολλών βιβλίων πάνω στο αντικείμενο του. Ανάμεσα στις πλέον πρόσφατες εργασίες του συγκαταλέγονται και The Greeks καθώς και το The Cambridge Illustrated History of Ancient Greece.
>> διαβάστε περισσότερα
Καν Τσαρλς
Ο Τσάρλς Καν, ένας από τους σημαντικότερους ακαδημαϊκούς της εποχής μας σε παγκόσμιο επίπεδο, με ειδικότητα στην αρχαία φιλοσοφία, σκιαγραφεί το γοητευτικό πορτρέτο του Πυθαγόρα αλλά και της πυθαγόρειας παράδοσης.
>> διαβάστε περισσότερα
Κοέν Μάρτιν
>> διαβάστε περισσότερα
Κορδέρο Νέστωρ-Λουίς
Ο Νέστωρ-Λουίς Κορδέρο είναι καθηγητής Αρχαίας Φιλοσοφίας στο Πανεπιστήμιο της Ρέν, στην Γαλλία. Είναι επίσης συγγραφεύς του βιβλίου, Οι δυο δρόμοι του Παρμενίδη.
>> διαβάστε περισσότερα
| 1 | 2 | 3 | 4 Επόμενη Τελευταία σελίδα
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES