Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Έιτζιν Νταν
Ο Νταν Έιτζιν είναι καθηγητής Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής στο Πανεπιστήμιο του Σικάγο. Τα ενδιαφέροντά του επικεντρώνονται στην βιολογική ψυχολογία, στην νευροεπιστήμη και στην συμπεριφορική γενετική. Γράφει τακτικά στο διαδικτυακό περιοδικό ScienceWeek και μπορεί κανείς να τον βρει στο dpa@scienceweek.com. Το βιβλίο του ?χρηστη Επιστήμη τάραξε να θολά νερά και έκανε μεγάλη αίσθηση τόσο στην αμερικάνικη αγορά, όσο και στην παγκόσμια.
>> διαβάστε περισσότερα
Έρμαν Ντ. Μπαρτ
>> διαβάστε περισσότερα
Επίκτητος
>> διαβάστε περισσότερα
Έιμεν Τζ. Ντάνιελ
Ο Ντάνιελ Τζ. Έιμεν, M.D., είναι κλινικός νευροεπιστήμονας, ψυχία- τρος και διευθυντής της Κλινικής Συμπεριφορικής Ιατρικής (Amen Clinic for Behavioral Medicine) στο Φέρφιλντ της Καλιφόρνιας. Είναι παγκοσμίως γνωστός για τις μελέτες του που έχουν να κάνουν με τη σύνδεση του εγκεφάλου με τη συμπεριφορά, είναι συγγραφέας πολλών ιατρικών βιβλίων που ανα- φέρονται στη λειτουργία του εγκεφάλου, ενώ το βιβλίο του ʼλλαξε Μυαλό, ʼλλαξε Ζωή, είναι ένα από τα μεγαλύτερα μπεστσέλερ.
>> διαβάστε περισσότερα
Έισνερ Μάικλ Αλεξάντερ
>> διαβάστε περισσότερα
Επίκτητος
>> διαβάστε περισσότερα
Ελιζαμπέτ Ρουντινέσκο
>> διαβάστε περισσότερα
| 1
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES