Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Γκέραρντ Λ. Γουάινμπεργκ
Ο Γκέραρντ Λ. Γουάινμπεργκ είναι καθηγητής Ιστορίας στο Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, στο Τσάπελ Χιλ.Έχει γράψει πολλά βιβλία και άρθρα σχετικά με τα αίτια και με τις εξελίξεις του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, σ? ένα από τα οποία, το Ένας Κόσμος στα Όπλα ? Μία Οικουμενική Ιστορία του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, έχει απονεμηθεί το Βραβείο Τζορτζ Λούις Μπέερ της Αμερικανικής Ιστορικής Ένωσης, καθώς και το Γερμανία, Χίτλερ και Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος.
>> διαβάστε περισσότερα
Γιαρένης Αρ. Ευγένιος
Γιαρένης Αρ. Ευγένιος
Ο Ευγένιος Αρ. Γιαρένης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Έχει μελετήσει κυρίως νομικά, φιλοσοφία, ψυχολογία και ιστορία, έχοντας εκδώσει κάποια βιβλία σχετικά με τις επιστήμες αυτές. Επέλεξε τη νομική επιστήμη ως επαγγελματική του ενασχόληση, συμμετέχοντας το 1994 σε διαγωνισμό για την εισαγωγή του στο Δικαστικό Σώμα των Ενόπλων Δυνάμεων, στο οποίο υπηρετεί μέχρι σήμερα με τον βαθμό του Στρατιωτικού Δικαστή Β΄, που αντιστοιχεί στο βαθμό του Αντισυνταγματάρχη των Ενόπλων Δυνάμεων και στον βαθμό του Εφέτη της τακτικής δικαιοσύνης. Με ζητήματα εσωτερικής φιλοσοφίας ασχολείται τα περισσότερα χρόνια της ενήλικης ζωής του, μελετώντας και βιώνοντας την εσωτερική διάσταση των πραγμάτων, διαλογιζόμενος πάνω σε αυτήν και οραματιζόμενος, χωρίς προσδοκίες, έναν καλύτερο άνθρωπο σε έναν καλύτερο κόσμο.
>> διαβάστε περισσότερα
Γουάιτλαμ Κιθ
Ο Κιθ Γουάιτλαμ είναι καθηγητής Θεολογικών Μελετών και Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Στίρλιν. Είναι επίσης συγγραφέας του βιβλίου The Emergence of Early Israel in Historical Perspective (1987) και πολλών άρθρων σχετικά με την αρχαία ισραηλιτική και παλαιστινιακή ιστορία.
>> διαβάστε περισσότερα
Γουότερφιλντ Ρόμπιν
Ο Ρόμπιν Γουότερφιλντ,πρώην λέκτορας πανεπιστημίου, είναι συγγραφέας είκοσι πέντε βιβλίων και πλέον που κυμαίνονται από βιογραφίες, παιδική λογοτεχνία αλλά κυρίως μεταφράσεις αρχαίων Ελλήνων συγγραφέων. Εργάζεται επίσης και ως ξεναγός σε αρχαιολογικού ενδιαφέροντος μέρη της Ελλάδος.
>> διαβάστε περισσότερα
Γκόφμαν Ντάνιελ
Ο Ντάνιελ Γκόφμαν είναι καθηγητής της Ιστορίας στο Ball State University. Στις δημοσιεύσεις του περιλαμβάνεται το Izmir and the Levantine world, 1550-1650 (Seattle WA, 1990), το Britons in the Ottoman Empire, 1642-1660 (Seattle WA, 1998) και το The Ottoman city between East and West: Aleppo, Izmir and Istanbul, γραμμένο μαζί με τον Edhem Eldem και τον Bruce Masters (Cambridge, 1999). Είναι εκδότης τοy Middle East Studies Association Bulletin.
>> διαβάστε περισσότερα
Γουάσερμαν Τζέιμς
>> διαβάστε περισσότερα
Γκεβάρσο Ρομπέρτο
>> διαβάστε περισσότερα
Γκότλιμπ `Αντονι
>> διαβάστε περισσότερα
Γκότλιμπ `Αντονι
Ο `Αντονι Γκότλιμπ είναι αρχισυντάκτης του περιοδικού The Economist και επίσης αρχισυντάκτης του Economist.com ενώ παλαιότερα χρημάτισε Επιστημονικός συντάκτης του The Economist. Έχει σπουδάσει φιλοσοφία στο Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ και είναι επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Είναι επίσης συγγραφεύς του μικρού εγχειριδίου με τίτλο Σωκράτης που επίσης κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις ΕΝΑΛΙΟΣ στη σειρά Μεγάλοι Φιλόσοφοι.
>> διαβάστε περισσότερα
Γκρέι Τζον
>> διαβάστε περισσότερα
| 1 | 2 | 3 | 4 Επόμενη Τελευταία σελίδα
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES