Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Βελλιάδης Αννίβας
Βελλιάδης Αννίβας
O Aννίβας Bελλιάδης, πρέσβυς ε.τ., γεννήθηκε στην Aθήνα και σπούδασε νομικά και διεθνείς σχέσεις στην Aθήνα, στο Λονδίνο και στην Aμερική. Πτυχιούχος της Nομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Aθηνών, μάστερ του Πολιτειακού Πανεπιστημίου του Aγ. Φραγκίσκου στην Kαλιφόρνια και διδάκτορας του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Eισήλθε στο Διπλωματικό Σώμα το 1965 και υπηρέτησε σε διάφορα πόστα στη Γερμανία, στην Aγγλία, στην Tουρκία και στην Aμερική. Mέλος των ελληνικών αντιπροσωπιών στις Γενικές Συνελεύσεις του OHE το 1978 και το 1984 και στη Διάσκεψη για την Aσφάλεια και Συνεργασία στη Mαδρίτη, το 1980.
>> διαβάστε περισσότερα
Βούρβαχης Χ. Ελευθέριος
Ο Ελευθέριος Βούρβαχης γεννήθηκε στη Ναύπακτο το 1941 και έζησε τα παιδικά του χρόνια στην Πάτρα.Αποφοίτησε από τη Βαρβάκειο Πρότυπο Σχολή το 1958 και την ίδια χρονιά εισήχθη στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, από την οποία αποφοίτησε τον Ιούνιο του 1963. Παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα Αγγλικού και Ναυτικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (London University College) και απέκτησε το χορηγούμενο «Academic Postgraduate.
>> διαβάστε περισσότερα
Βασιλόπαις Ανδρέας
>> διαβάστε περισσότερα
Βαλέ Μαρτίν
Η Μαρτίν Βαλέ, εσωτερίστρια η ίδια, οπαδός του κινήματος Cryon (από την αρχαιοελληνική λέξη κρείων=ύπατος, ηγέτης, κύριος) συγκέντρωσε τις διδασκαλίες και τις ομιλίες των διάσημων Αμερικανών εσωτεριστών και πνευματικών οδηγών:του Λι Κάρολ, συγγραφέα ένδεκα βιβλίων με κορυφαία μεταξύ αυτών το Lifting the Veil και The Indigo Children. Τον Τομ Κένιον, επιστήμονα ψυχοθεραπευτή. Της Πατρίτσιας Κόρι, μέλους του Κινήματος της Νέας Εποχής, η οποία επί είκοσι έτη μελετά τους αρχαίους πολιτισμούς, τα μυστικιστικά και φιλοσοφικά ρεύματα, ασχολείται με την μεταφυσική θεραπεία και τα ανεξήγητα μυστήρια.
>> διαβάστε περισσότερα
Βάνκιν Τζόναθαν & Γουάλεν Τζον
>> διαβάστε περισσότερα
Βλαχούτσικου Lehman`Αντα
>> διαβάστε περισσότερα
Βρανάς Γ. Ιωάννης
Ο Ιωάννης Γ. Βρανάς σπούδασε Θεολογία και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου master και εργάζεται ως καθηγητής της Μέσης Εκπαίδευσης. Έχει γράψει τα βιβλία: Παγκράτιον άθλημα, η πολεμική τέχνη των αρχαίων Ελλήνων, με το βιβλίο αυτό έθεσε και αυτός ένα λιθαράκι στην προσπάθεια αναβίωσης της ελληνικής αυτής άοπλης πολεμικής τέχνης, έχοντας σαν στόχο η αναβίωση αυτή να στηριχθεί σε αδιάσειστα ιστορικά στοιχεία και πηγές της αρχαίας ελληνικής γραμματείας. Στα χιόνια της Κατάρας ιστορικό μυθιστόρημα στηριγμένο σε ιστορικά γεγονότα κατά την περίοδο της κατοχής της χώρας από τον ?ξονα (1940-44) όπου περιγράφεται το μεγαλείο του ελληνικού λαού.
>> διαβάστε περισσότερα
Βίγκαλ
>> διαβάστε περισσότερα
Βαλτέρ Ενριέτ
>> διαβάστε περισσότερα
Βελέρς Οντίλ
Η Οντίλ Βελέρς γεννήθηκε στο Νειγί- σιρ –Σεν και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και εν συνεχεία πήρε πτυχίο Φιλοσοφίας το 1969. Διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Σορβόνης και παράλληλα γράφει σενάρια για την τηλεόραση και ιστορικά μυθιστορήματα για παιδιά. ʼλλα βιβλία της: -Οι Συλητές των Σαρκοφάγων -Ο Αρλεκίνος της Βενετίας -Ο ιππότης με την πράσινη πανοπλία -Ο καβαλάρης της Βαγδάτης -Λειτουργία στις Κατακόμβες -Ο Αετός του Μεξικού
>> διαβάστε περισσότερα
| 1 | 2 Επόμενη Τελευταία σελίδα
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES