Οι συγγραφείς μας
Πατώντας το αντίστοιχο αρχικό γράμμα του συγγραφεά που επιλέξετε θα δείτε την λίστα με τους συγγραφείς με το ίδιο αρχικό γράμμα. Επιλέγοντας το όνομα του συγγραφέα θα δείτε το βιογραφικό του και τα βιβλία του.
Αλί Ταρίκ
>> διαβάστε περισσότερα
Αξέλ Ν. Αμίρ
Αξέλ Ν. Αμίρ
Ο Αμίρ Αξέλ είναι συγγραφέ- ας πολλών βιβλίων, μεταξύ των οποίων: Η Εξίσωση του Θεού, O Γρίφος της Πυξίδας, Κβαντικός Εναγκαλισμός, Ο Καλλιτέχνης και ο Μαθηματικός, Το Ημερολόγιο του Ντεκάρτ, Το Μυστήριο του ?λεφ, Τύχη, Το τελευταίο Θεώρημα του Φερμά. Είναι αναπληρωτής καθηγητής στατιστικής στο Πανεπιστήμιο Μπέντλεϊ στο Γουόλτχαμ της Μασαχουσέτης.
>> διαβάστε περισσότερα
Αγιάλα Χ. Φρανσίσκο
Ο Φρανσίσκο Χ. Αγιάλα είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου και κάτοχος της έδρας των Βιολογικών Επιστημών Donald Bren στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Ιρβάιν, όπου ειδικεύεται στην εξελικτική γενετική. Στις 12 Ιουνίου, του 2002, ο Πρόεδρος Τζώρτζ Γ. Μπους του απένειμε το Εθνικό Μετάλλιο Επιστήμης. Ο Δρ. Αγιάλα έχει επιφέρει επανάσταση στη θεωρία της εξέλιξης, συμβάλλοντας με τρόπο μοναδικό όχι μόνο στην επιστήμη αλλά και στην εκπαίδευση, στη φιλοσοφία, στην ηθική, στη θρησκεία, και στην εθνική επιστημονική πολιτική. Ήταν βασικός μάρτυρας στις δίκες των δημιουργιστών στο Αρκάνσας το 1981 οι οποίες απαγόρευσαν τη διδασκαλία της θρησκείας ως επιστήμη στην τάξη.
>> διαβάστε περισσότερα
Αγνώστου
>> διαβάστε περισσότερα
Ανταλίντ Σάντσεζ Χεσούς
>> διαβάστε περισσότερα
Ανιμάτο Κάρλο & Μιτσινέλλι Κλάρα
>> διαβάστε περισσότερα
Αταλί Ζακ
>> διαβάστε περισσότερα
Αριέλυ Νταν
Ο Νταν Αριέλυ είναι Καθηγητής Συμπεριφορικών Οικονομικών Του ΜΙΤ. Είναι επίσης ερευνητης στην Federal Reserve Bank της Βοστώνης και επισκέπτης καθη- γητής στο Πανεπιστήμιο Ντιούκ
>> διαβάστε περισσότερα
Αργυρίου Κώστας
Ο Κώστας Αργυρίου γεννήθηκε στο Μαυρομμάτι Θηβών το 1961. Είναι απόφοιτος της Παντείου, Ανωτάτης Σχολής Πολιτικών Επιστημών και του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αθηνών. Μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο, στον τομέα της Ειδικής Αγωγής και εξειδικεύτηκε στις Μαθησιακές Δυσκολίες στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Εδώ και είκοσι πέντε χρόνια εργάζεται ως δάσκαλος σε σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
>> διαβάστε περισσότερα
Αλεξάντερ Τζορτζ
Ο Αλεξάντερ Τζορτζ είναι καθηγητής Φιλοσοφίας στο ʼμχερστ Κόλετζ και δημιουργός του δικτυακού τόπου AskPhilosoplers.org.
>> διαβάστε περισσότερα
| 1 | 2 Επόμενη Τελευταία σελίδα
εμφάνιση ανά:
Copyright © Εκδόσεις Ενάλιος. All rights reserved. Κατασκευή ιστοσελίδων HellasSITES